«Παίζουμε σε ένα θρυλικό γήπεδο με μια θρυλική ομάδα»

από AllAboutARIS

”Είδαμε κόντρα στην Στρασμπούργκ τι μπορεί να πετύχει ο ΑΡΗΣ”

Το εγκώμιο του ΑΡΗ και της έδρας του έπλεξε ο τεχνικός της Βιλερμπάν στις σημερινές του δηλώσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Παίζουμε με μια θρυλική ομάδα σε ένα θρυλικό γήπεδο. Είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα. Είδαμε τι μπορεί να πετύχει ο Άρης εδώ με την Στρασμπούρ, οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε πνευματικά συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως δεν έχει χάσει σαν προπονητής κόντρα στον ΑΡΗ: «Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Το σημαντικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι είναι διπλοί αγώνες, δεν κερδίζεις ή δεν χάνεις κάτι αύριο. Είναι σημαντικό είτε να χάσουμε με λίγους πόντους, είτε να κερδίσουμε για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του στην Ευρώπη: «Έχουμε καλό πρωτάθλημα, πολύ ισορροπημένο. Ίσως να έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε και τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για τον ΑΡΗ: «Παίζουν πολύ αθλητικά, πολύ επιθετικά στην άμυνα. Ανάγκασαν την Στρασμπούρ να κάνει 26 λάθη κάτι που μοιάζει αφύσικο σε τέτοιο επίπεδο, αλλά αν κάνεις τόσα λάθη δεν θα έχεις τύχη. Αν κάνουμε πάνω +20 λάθη θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι και να είμαστε και εμείς όσο επιθετικοί μπορούμε στην άμυνα».

Προτεινόμενα Άρθρα