Απόψε βάζει τις βάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόχος η νίκη και μία καλή διαφορά εν όψει του επαναληπτικού της Λυών

Η όρεξη του ΑΡΗ στο νεοσύστατο Champions League έχει ήδη ανοίξει και ο στόχος είναι να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση. Με την παρουσία της ομάδας στους «16», το επόμενο βήμα είναι τα προημιτελικά του θεσμού, αρκεί όμως να ξεπεράσει πρώτα το δύσκολο εμπόδιο της Βιλερμπάν. 

Οι δύο ομάδες δίνουν την πρώτη τους «μάχη» απόψε στο Παλέ (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Novasports), με τον νικητή να αποκτάει και προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Ο ΑΡΗΣ «κατεβαίνει» στο αποψινό ματς με οδηγό την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Στρασμπούργκ, γνωρίζοντας ωστόσο ότι η αποστολή του αυτή τη φορά έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Με τον Πρίφτη να καλείται να διαχειριστεί μεταξύ άλλων και την απουσία του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Αντίθετα, νέο πρόσωπο στην 12άδα της ομάδας είναι ο Τζαμόν Γκόρντον που επιστρέφει από τον τραυματισμό του και μένει να φανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η Βιλερμπάν από την πλευράς της ήρθε… υποψιασμένη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εικόνα από τις αναμετρήσεις του ΑΡΗ με τη Στρασμπούργκ. Οι Γάλλοι μπορεί να μην τα πηγαίνουν τόσο καλά εντός των συνόρων, στην Ευρώπη όπως παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα και σε αυτό ποντάρουν εν όψει της αποψινής αναμέτρησης.

Προτεινόμενα Άρθρα