«Πιο αποτελεσματικοί στη Γαλλία»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσα ανέφερε ο τεχνικός του ΑΡΗ για την αναμέτρηση του Παλέ και τον επαναληπτικό της Γαλλίας.

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά, ειδικά στην άμυνα. Οι παίκτες μου πάλεψαν. Είχαμε το πνεύμα του μαχητή. Είναι πολύ και κοντρολαρισμένη η Βιλερμπάν, ενώ παίζει καλά στην άμυνα. Μπορούσαμε να πάρουμε μία διαφορά, αλλά δώσαμε στον αντίπαλο… φθηνές βολές. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στη Γαλλία. Εχουμε και την κακή εμπειρία από τη Στρασμπούργκ. Αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική στην άμυνα. Τώρα έχουμε δύο ταξίδια μπροστά μας».

Για το τι περίμενε πριν το ματς: «Περίμενα να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, καλή στο μισό γήπεδο και παίκτες με προσωπικότητα όπως Χοτζ και Νέλσον. Δύο παίκτες καλοί σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στις βολές αλλά και στο τρίποντο. Το ίδιο ποσοστό είχε και η Βιλερμπάν, αλλά παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Για τος μόλις έντεκα ασίστ του ΑΡΗ: «Αν είχαμε καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα, θα είχαμε περισσότερες ασίστ. Ο Κάμινγκς κάνει προσπάθεια να συμπεριφερθεί ως πλέι μέρικ, αλλά είναι πολύ κάθετος παίκτης και γίνεται περισσότερο σκόρερ παρά δημιουργικός. Χρειάζεται βελτίωση».

Προτεινόμενα Άρθρα