"Μας λείπει ο χαρακτήρας"

από AllAboutARIS

"Δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω. Ελπίζω να είμαι παρών, όρθιος μπροστά στον πάγκο", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε την κακή εικόνα της ομάδας του στο Αστρομπάλ, την ήττα-αποκλεισμό από την Βιλερμπάν, την δική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας και τις επικείμενες αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την εικόνα στο «Αστρομπάλ»: «Μετά το 1ο δεκάλεπτο, για μένα κάναμε μία από τις χειρότερές μας φετινές εμφανίσεις και, μάλιστα, σ΄ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι: το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι θα έπρεπε να είμαστε δυνατοί, σκληροί, αλλά δεν ήμασταν. Όταν ο αντίπαλος μας παίζει δυνατά, δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Κάποιοι παίκτες, που έχουν ταλέντο, δεν έχουν την προσωπικότητα και κάποιοι που έχουν την προσωπικότητα δεν έχουν το ταλέντο. Δυστυχώς, βιώνουμε αυτήν την κατάσταση. Δεν είμαστε σκληροί και όταν μας παίζουν σκληρά, δεν είμαστε παραγωγικοί. Δεν ανταποκρινόμαστε. Και εκεί αυτό δεν είναι θέμα ταλέντου, κατά τη γνώμη μου, είναι θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας. Γι΄ αυτό έχω εγώ την ευθύνη».

Για τον αγώνα: «Το βασικό συστατικό του παιχνιδιού ήταν η σκληρότητα και ο τσαμπουκάς και ό,τι περιλαμβάνει αυτή η λέξη στο μυαλό και στον τρόπο που βάζεις το σώμα σου. Όταν η Βιλερμπάν έγινε πολύ σκληρή μετά τα πρώτα 6-7 επτά, εμείς χάσαμε την ποιότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπει ο χαρακτήρας. Στην κρίσιμη στιγμή χρειάζεται κάποιος με προσωπικότητα. Δυστυχώς, αυτοί που έχουν προσωπικότητα, πρέπει να έχουν και ταλέντο. Για εμάς αυτό είναι λίγο οξύμωρο αυτό».

Για το πρωτάθλημα και το τι μπορεί ν΄ αλλάξει στη συνέχεια: «Δραστικά, αυτή η ομάδα δεν είναι εύκολο ν΄ αλλάξει. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε πιο σοβαροί. Το ρόστερ αυτό είναι. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει ως είναι στη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε προπόνηση και να συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε, ώστε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς αυτήν τη χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, κακές αποφάσεις και επιλογές. Ένας συνδυασμός όλων αυτών. Αυτή είναι η προσέγγιση με απόλυτη ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης και από εμένα και απ΄ όλους».

Για τον Γκόρντον: «Είναι σαφές ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης του Γκόρντον. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε διάφορα προβλήματα με τα θέματα τραυματισμών. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για τον Καββαδά, που θα την πάρουμε αύριο με καθαρό μυαλό μαζί με τον γιατρό του, όπως και για τον Τζαμόν».

Για το ποιο θα είναι το κίνητρο από εδώ και πρέπει: «Ειλικρινά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Προσπαθώ κάθε μέρα ν΄ αγωνίζομαι σε σχέση με τις δυνατότητές μου και αυτές των παιδιών».

Για τη δική του παρουσία: «Δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω. Ελπίζω να είμαι παρών, όρθιος μπροστά στον πάγκο και με την ευθύνη δική μου».

Προτεινόμενα Άρθρα