Ο Χάρντεν… έχρισε τον εαυτό του MVP της σεζόν!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο ίδιος έχει κατά μέσο όρο φέτος 28,9 πόντους, 11,2 ασίστ και 7,9 ριμπάουντ, αριθμοί που μπορούν να του χαρίσουν το βραβείο του MVP

Μαζί με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Καουάι Λέοναρντ αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην regular season, αλλά αν μεταφράσει κάποιος τα λεγόμενά του, σε εκείνον πρέπει να πάει το βραβείο!

«Προφανώς και κάποιος παίκτης πρέπει να κάνει μια πολύ πολύ καλή σεζόν. Ομως δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της περιφέρειάς της» ήταν τα πρώτα λόγια του «μούσια» μιλώντας στην «Χιουστον Κρόνικλ» και μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Ετσι βλέπεις κατά πόσο πολύτιμος είναι ο συγκεκριμένος παίκτης στην ομάδα του. Είναι διεκδικήτρια των Playoffs? Έχει βλέψεις να φτάσει ψηλά; Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις πολύ καλές εμφανίσεις, πρέπει να κερδίζεις κιόλας…»

Ο ίδιος έχει κατά μέσο όρο φέτος 28,9 πόντους, 11,2 ασίστ και 7,9 ριμπάουντ, αριθμοί που μπορούν να του χαρίσουν το βραβείο του MVP.

O Ουέστμπρουκ μπορεί να έχει καλύτερους (31,9 πόντοι, 10,5 ριμπάουντ, 10,1 ασίστ) ωστόσο η Οκλαχόμα δεν έχει ανάλογη πορεία με αυτή του Χιούστον…

Προτεινόμενα Άρθρα