«Διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα μας»

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για τη νίκη του ΑΡΗ επί της Α.Ε.Κ., το καλό που θα κάνει αυτή η μικρή διακοπή στην ομάδα μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων στα πλέι-οφ και το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι», όταν αγωνίζονται στην έδρα τους.

«Κανείς δεν περίμενε στο προηγούμενο παιχνίδι εναντίον του Λαυρίου να χάσουμε και κανείς δεν περίμενε, εκτός από εμάς, να κερδίσουμε την Α.Ε.Κ. εδώ. Ήταν κάτι τρομερό, μπήκαμε από την αρχή συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών μας. θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί έχουν ακούσει πάρα πολλά, όπως όλοι μας. Συνεχίζουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος, άσχετα τι θα γίνει το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα είχαμε και ώθηση από τον κόσμο. Έχουμε δείξει σε αρκετά παιχνίδια τελείως διαφορετικό πρόσωπο όταν παίζουμε στην έδρα μας και όταν παίζουμε εκτός. Το δείξαμε πάλι την τελευταία εβδομάδα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα μπροστά μας μέρες να ξεκουράσουμε το σώμα και το πνεύμα μας, για να συνεχίσουμε». Σημείωσε αρχικά ο φόργουορντ του ΑΡΗ.

Ποια στοιχεία κρατάνε από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.:

«Το «κλειδί» της νίκης είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Από ένα σημείο και μετά είπαμε πως, αν συνεχίζαμε όπως ξεκινήσαμε, ίσως να χάναμε και με 15 πόντους. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα, μας βγήκαν και συνεχίσαμε έτσι μέχρι τέλους. Βέβαια στο τέλος, κλασικά, κάναμε τραγικά λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Αν είναι θετικό ότι, αυτό το διάστημα που η ομάδα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το θέλαμε όλοι. Και για να ξεκουραστεί το σώμα μας, να καθαρίσει το μυαλό μας, αλλά και να έρθει ο καινούργιος παίκτης, να μάθει τα συστήματα. Απ’ όλες τις πλευρές και να το κοιτάξεις είναι καλό».

Από πότε θ’ αρχίσουν να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. (ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει με το Λαύριο στν Α΄ γύρο τν πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας):

«Τρίτη έχουμε προπόνηση. Με το που επιστρέψουμε το μυαλό μας θα είναι εκεί».

Προτεινόμενα Άρθρα