«Πολύ δύσκολα για όλους στο γεμάτο Αλεξάνδρειο»

από AllAboutARIS

«Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ»

Στο ότι έρχονται δυο διαφορετικά παιχνίδια από εκείνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε στην σημερινή Media Day της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ο Βασίλης Σίμτσακ.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε:

«Είναι παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη χρονιά. Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς το ότι παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Στόχος είναι να περάσουμε και να προχωρήσουμε πλέι οφ».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί για τη νίκη: «Οδηγός μας είναι το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπλο μας είναι η άμυνα. Αν πάιξουμε καλή άμυνα έχουμε άλλη ψυχολογία και πιο καθαρή σκέψη στην επίθεση και μπαίνουν πιο εύκολα τα καλάθια».

Για το αν είναι ένα έξτρα κίνητρο οι δυο ήττες από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο: «Διαφορετικά  τα μας από αυτά της κανονική περιόδου. Αλλάξαμε και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Αυτές τις δυο εβδομάδες προετοιμαζόμαστε έντονα για τα παιχνίδια αυτά και θέλουμε οπωσδήποτε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση».

Για το πλεονέκτημα έδρας που έχει ο ΑΡΗΣ: «Με γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τους αντιπάλους. Έχει αποδεδειχθεί πολλές φορές ότι σε κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη το γεμάτο Αλεξάνδρειο σπρώχνει την ομάδα. Ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας».

Προτεινόμενα Άρθρα