«Θέλουμε την δυνατή ατμόσφαιρα του γηπέδου»

από AllAboutARIS

«Η πιο σημαντική καμπή της χρονιάς»

Στους παράγοντες έδρα, κίνητρο και άμυνα στάθηκε στις δηλώσεις του στην διάρκεια της σημερινής Media Day ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπες ο Σέρβος:

«Είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για αυτήν την σειρά. Σίγουρα θα ήταν καλό να είχαμε και κάποιο παιχνίδι μέσα σε αυτές τις μέρες, αλλά και η προπόνηση και η προετοιμασία μας ήταν έντονη και πολύ καλή ενόψει των αγώνων των πλέι οφ».

Για τις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο: «Η συνθήκη αυτή δίνει κίνητρο, όπως κίνητρο δίνει και ότι θα είναι το γήπεδο γεμάτο . Θέλουμε την ηδυνατή ατμόσφαιρα και πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το κλειδί του ματς: «Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μας έκανε ζημιά ο Κιθ Κλάντον με τα ριμπάουντ και την παρουσία του κάτω από το καλάθι. Το βασικό μέλημα είναι η άμυνα και να σκοράρουμε όσο περισσότερους  πόντους στην επίθεση».

Για το πώς προετοιμάζεται ο ίδιος ψυχολογικά και σωματικά: «Πρόκειται για παιχνίδι πλέι οφ, όπου είναι η πιο σημαντική καμπή της σεζόν. Δίνουν ενέργεια τέτοιοι αγώνες στους παίκτες, όπως και το να ξέρουν ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Εγώ προετοιμάστηκα με την ομάδα, αλλά βλέπω και βίντεο και υλικό για να ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Προτεινόμενα Άρθρα