"Είμαστε άδειοι"

από AllAboutARIS

Ο Βσίλης Σίμτσακ τόνισε πως άπαντες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να παίξουνε αυτά τα παιχνίδια, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν "αδειάσει" ψυχολογικά.

“Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως αδειάσαμε… και εγώ ένιωθα άδειος και οι συμπαίκτες μου… Χάσαμε και τον Κάμινγκς, χάσαμε τον προπονητή. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλη τη χρονιά. Η ομάδα είναι κάπως άδεια. Το παλέψαμε, το προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος χάσαμε…” Σημείωσε αρχικά ο έμπειρος center.

 
Για το γεγονός ότι ποτέ άλλοτε ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει αντιδράσει έτσι:

“Είναι πολλά μαζεμένα και κάποια πράγματα που είδε δεν του άρεσαν και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Επειδή τον ξέρω, το κάνει αυθόρμητα, μέσα από την ψυχή του. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα πουν μετά, τι αντιμετώπιση θα έχει από τους διαιτητές, τι θα γίνει του χρόνου. Το έκανε με την καρδιά του”.

Αν ήταν πιεσμένοι πριν το ματς ή αν πιέστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα:

“Δεν είμαστε πιεσμένοι, είμαστε άδειοι. Ερχόμαστε στο γήπεδο και κάνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Γίνεται μια τίμια, μεγάλη προσπάθεια από όλους, τους προπονητές, τους παίκτες και πιστεύω αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος σήμερα και μας χειροκρότησε”.

 
Για την διαιτησία του αγώνα:

“Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν στέκομαι σε αυτό.  Ακόμα κι έτσι αν δεν κάναμε λάθη αφέλειας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

 Με τι ψυχολογία πηγαίνει η ομάδα να παίξει το Σάββατο το τρίτο ματς:

“Δεν ξέρω πώς… δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο… Θα κάνουμε προπόνηση, θα έχουμε μεγάλο ταξίδι. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουμε, έχουμε τραυματισμούς. Θα παλέψουμε κι ό,τι βγει”.

Προτεινόμενα Άρθρα