"Περήφανος για όλους αυτούς που έμειναν μέχρι τέλους"

από AllAboutARIS

Ο Έλληνας γκανρτ ευχαρίστησε προπονητές και διοικούντες για τη φετινή, δύσκολη χρονιά

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε από πλευράς των παικτών του ΑΡΗ για το σημερινό ματς, αλλά και γενικότερα για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Αρχικά, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι κέρδισε δίκαια και το σημερινό παιχνίδι και γενικότερα τη σειρά. Για το ματς δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Παλέψαμε για άλλο ένα παιχνίδι», για να προσθέσει:

«Έφτασε το τέλος μιας σεζόν, που εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και εκ μέρους των συμπαικτών του. Είναι αυτοί που μας επέλεξαν να έρθουμε στην ομάδα. Σίγουρα, ένα ευχαριστώ και στη διοίκηση, που είναι κοντά μας.

Θέλω να πω όμως και εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι είμαστε περήφανοι γιατί το έχω ξαναπεί, μπορεί το μπάσκετ να είναι η δουλειά μας, να μας προσφέρει χρήματα για να ζούμε, είναι οι νίκες, είναι οι ήττες, αλλά στο τέλος μένουν και οι στιγμές. Και φέτος ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές, κυρίως δύσκολες στιγμές.

Νομίζω ότι μέσα από αυτές τις στιγμές, αυτοί που έμειναν μέχρι το τέλος, γίναμε πιο δυνατοί, δεθήκαμε περισσότερο και είμαι περήφανος για όλους. Για όλους αυτούς που έμειναν στο τέλος».

Προτεινόμενα Άρθρα