Στον… αέρα το μέλλον του Καρμέλο Άντονι

από Γιώργος Γκάτος

Ο Καρμέλο Άντονι είναι -αυτή τη στιγμή- το πιο «καυτό» όνομα στο ΝΒΑ

Ο Καρμέλο Άντονι είναι -αυτή τη στιγμή- το πιο “καυτό” όνομα στο ΝΒΑ, καθώς όλα τα σενάρια για το μέλλον του είναι πιθανά, με τους Χιούστον Ρόκετς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να ερίζουν για την απόκτησή του.

H πρόσληψη των Στιβ Μιλς και Σκοτ Περι, ως πρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Νιου Γιορκ Νικς, αντίστοιχα, έφερε νέα δεδομένα, όσον αφορά το μέλλον της ομάδας. Ο Καρμέλο Άντονι, ωστόσο, περιμένει τις εξελίξεις, με τις πιθανότητες να συνεχίσει μακριά από το “μεγάλο μήλο” να αυξάνονται συνεχώς.

Οι Χιούστον Ρόκετς άρχισαν συζητήσεις με τους Νικς για να εξετάσουν το κατά πόσο εφικτή είναι μια ανταλλαγή που θα στείλει τον “Μέλο” στο Τέξας, ενώ στο κόλπο παραμένουν και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, λόγω της φιλίας του Άντονι με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα πάντα, ωστόσο, στην παρούσα φάση, παραμένουν ρευστά για το μέλλον του Άντονι. Κι αυτό γιατί αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Μιλς και Πέρι, για να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα και Μέσα από τις ΗΠΑ, ο Άντονι είναι διατεθειμένος να μην κάνει χρήση του όρου “no-trade clause”, εφόσον καταλήξει σε μια από τις δύο ομάδες. Κάτι το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην τσέπη του, μιας και θα του αποφέρει λιγότερα χρήματα.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα