Ακόμα και στα 48 σκοράρει ασταμάτητα… (vid)

από AllAboutARIS

Φόρεσε την φανέλα του ΑΡΗ και αγαπήθηκε από τον κόσμο για την προσφορά του αλλά και γιατί ήταν μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν ποτέ στην Ευρώπη, μιας και θεωρούνταν ένας σταρ του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ ο οποίος στα 48 του συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα.

Ο παλιός άσος του ΑΡΗ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα BIG3 το οποίο ξεκίνησε φέτος από τον γνωστό ράπερ και ηθοποιό ICE CUBE και ουσιαστικά πρόκειται για μία διοργάνωση με μεγάλους άσους από το ΝΒΑ οι οποίοι έχουν συγκροτήσει ομάδες και λαμβάνουν μέρος, με τους αγώνες να είναι 3on3 και με κανόνες του… δρόμου μιας και υπάρχει ακόμα και 4πόντο!!!
Ο Ραούφ είναι στην ομάδα του πρώην άσου των Ορλάντο Μάτζικ Ρασάντ Λούις, συμπαίκτης επίσης και με τον Τζέισον Ουίλιαμς, γνωστό και ως “Λευκή Σοκολάτα”, τον εντυπωσιακότερο ίσως πλέι μέικερ όλων των εποχών. 
Ο παλιός άσος του ΑΡΗ παρότι είναι 48 ετών συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μάλιστα σε έναν πρόσφατο αγώνα των “Τρικέφαλων Τεράτων” ή 3Headed Monsters όπως είναι το όνομα της ομάδας του, είχε 22 πόντους και το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης. 
Απολαύστε το βίντεο με τον παίκτη που κάποτε έπαιξε και με την φανέλα του “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ”

Προτεινόμενα Άρθρα