Στο Περιστέρι και με τη βούλα ο Κλαρκ!

από AllAboutARIS

Μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, στο πρωτάθλημα της Α2, ολοκλήρωσε το Περιστέρι, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίκι Κλαρκ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Είναι πλέον επίσημο. Ο Κίκι Κλαρκ επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Περιστερίου. Η ομάδα από τα δυτικά προάστια ανακοίνωσε την μεταγραφή του 33χρονου γκαρντ για την ερχόμενη σεζόν, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, δείχνοντας με τρόπο ξεκάθαρο πως στόχος της είναι η άνοδος!

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Κέιντρεν Κλαρκ (8/10/1984), ολοκληρώνοντας άλλη μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο χαρισματικός σκόρερ είναι πλέον μέλος της οικογένεια του ΓΣΠ, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του Νίκου Καραγιάννη, που θα έχει στην διάθεση του έναν από τους κορυφαίους Αμερικανούς που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας.

Μάλιστα, είναι ο τελευταίος παίκτης που κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 50 πόντων σε αγώνα της Α1, καθώς στις 18/10/2006 σκόραρε 51 πόντους (8/10διπ., 9/11τριπ., 8/8βολ.) στον αγώνα Αιγάλεω-Λάρισα.

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ είναι απόφοιτος του Κολεγίου «Saint Peter’s» (2002-2006), με την φανέλα του οποίου αναδείχθηκε δυο συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκόρερ στο ΝCAA (2004, 2005)”

Προτεινόμενα Άρθρα