Πρόταση σε Λάσκαρη για την ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης στην χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι οποιοδήποτε ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να ξεκινήσουν συζητήσεις. Και αυτό έγινε σήμερα μια και η πλευρά του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία έκανε την πρώτη επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο “συνδετικός κρίκος” στην υπόθεση είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να μεταφέρει την πρόταση του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία, τον οποίο προσέγγισε ο γνωστός νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης ο οποίος άλλωστε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην έλευση του νυν μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, στον Νίκο Λάσκαρη. Αυτή αναφέρει ότι δεν προτίθεται να δώσει κάποιο αντίτιμο για τις μετοχές της ΚΑΕ, μιας και πρόκειται για μία χρεωμένη εταιρεία, αλλά επιθυμεί μέσω της διαδικασίας ΑΜΚ να βάλει ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ προκειμένου να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών και τα χρήματα να επενδυθούν στην ομάδα. 

Ο Νίκος Λάσκαρης από την πλευρά του μετάφερε στον πρόεδρο της ΚΑΕ ότι επιθυμεί η πρόταση να γίνει γραπτώς και πως ο ίδιος θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα μετοχοποίησης των 3εκ. ευρώ που έχει βάλει στην ομάδα, κάτι όμως που θα του δώσει το δικαίωμα να έχει ένα ποσοστό της τάξεως του 50% της ΚΑΕ. Οπότε εδώ διαπιστώνεται το πρώτο πρόβλημα μιας και ο υποψήφιος επενδυτής θέλει μέσω της ΑΜΚ να πάρει το 90% των μετοχών και να μην μπει στην διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Νίκο Λάσκαρη. 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στην επικοινωνία που είχε σήμερα, μετέφερε επίσης προς την πλευρά του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η δικαστική διαμάχη με τον Λετονό επιχειρηματία και πως αυτή την στιγμή απαιτείται ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ προκειμένου να… τρέξουν θέματα της ομάδας.

Επίσης ο Νίκος Λάσκαρης ζήτησε εγγυήσεις ότι θα πληρωθούν τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του και δεν έχουν να κάνουν με το άρθρο 99. 

Ουσιαστικά λοιπόν ο Νίκος Λάσκαρης έχει από σήμερα μία προφορική πρόταση στα χέρια του για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία ζήτησε να γίνει και γραπτώς.

Σύμφωνα με αυτήν ο υποψήφιος επενδυτής θέλει να βάλει 2 εκ. ευρώ μέσω της ΑΜΚ και να πάρει το 90% των μετοχών, χωρίς να δώσει κάποιο αντίτιμο στην πλευρά Λάσκαρη. Από την πλευρά του ο νυν ιδιοκτήτης φάνηκε ότι μάλλον δεν πουλάει, κάτι που έγινε σαφές στην τοποθέτηση του ότι σύντομα θα λυθεί το δικαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ότι θα φέρει χορηγίες και θα βρει λύση για την ομάδα.

Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή αναμένεται να καταθέσει και γραπτώς την πρόταση της, αναμένοντας την απάντηση του Νίκου Λάσκαρη, μέσα στις επόμενες ημέρες που όμως αν απορρίψει μία πρόταση από ένα μεγάλο επιχειρηματικό μέγεθος δεν θα έχει καμία απολύτως δικαιολογία περαιτέρω καθυστέρησης στην ικανοποίηση των αναγκών της ΚΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα