Ευκαιρία να επάνελθει

από Γιώργος Γκάτος

Μετά, από δύο σεζόν σε Τουρκία και Ιταλία, ο Αμερικανός θέλει να επιστρέψει στο καλό του αγωνιστικό προφίλ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή από τον ΑΡΗ, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, προέρχεται από δύο μέτριες χρονιές σε Σάσαρι και Καρσίγιακα. Συγκεκριμένα, στην τουρκική ομάδα αγωνίστηκε σε 49 αγώνες και είχε 4.0 πόντους και 2.8 ριμπάουντς ανά αγώνα. 

O ΑΡΗΣ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον “Air Georgia” να επιστρέψει στον καλό του αγωνιστικό εαυτό, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του ίδιου: “Σε ατομικό επίπεδο, θέλω να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο στην καλή πορεία της ομάδας. Έχω μεγάλη “δίψα” για να ανακάμψω μετά από κάποιες ατυχίες που αντιμετώπισα και χαίρομαι που θα έχω αυτήν την ευκαιρία σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ”.

Παράλληλα, είναι και παίκτης που θα παίρνει ώθηση από τον κόσμο της ομάδας, με τον ίδιο να ανυπομονεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος: “Με την εμπειρία που έχω, ξέρω καλά τι εστί “Nick Galis Hall” και για να πω την αλήθεια χαίρομαι που θα είμαι γηπεδούχος και όχι φιλοξενούμενος (γέλια). Όποτε έπαιζα σ’ αυτό το γήπεδο η ατμόσφαιρα με εντυπωσίαζε. Το αγαπώ αυτό το γήπεδο κι ας μου έκαναν τη ζωή δύσκολη οι φίλοι του ΑΡΗ! Είναι… τρελοί και ένας παίκτης λατρεύει να αγωνίζεται μπροστά σε τέτοιο κοινό. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για να κάνουμε μαζί μία πολύ καλή χρονιά”.

Προτεινόμενα Άρθρα