Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΡΗ έχει ξεκινήσει. Ο Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα για μόνιμη εγκατάσταση, ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 18 Αυγούστου.
Με την άφιξη του 41χρονου Σέρβου τεχνικού θα μπει η «τελική πινελιά» στον σχεδιασμό, μέσα από συναντήσεις με τους διοικούντες της ΚΑΕ και τον Νίκο Ζήση. Στο τραπέζι υπάρχει η απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα παίκτη, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του εγχώριου κορμού.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα μέσα στην εβδομάδα, ώστε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση. Παράλληλα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι ανακοινώσεις για τους Μπράις Τζόουνς, Μπριν Φορμπς, Στίβεν Ίνοχ και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αφίξεις των παικτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ώστε να τεθούν στη διάθεση του νέου προπονητή.