Άγιαξ: “Τελείωσε” τον τεχνικό διευθυντή!

από AllAboutARIS

Την ώρα που το μέλλον του προπονητή της ομάδας, Μόρις Στέιν, βρίσκεται στον «αέρα» οι Ολλανδοί απέλυσαν τον τεχνικό διευθυντή τους, Σβεν Μίσλινταντ, ο οποίος είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Γερμανός αποχώρησε από τον Αίαντα μόλις πέντε μήνες μετά την πρόσληψη του, στις 19 του περασμένου Μαΐου και μερικές… ώρες μετά το βίαιο «ντου» του στα αποδυτήρια της ομάδας.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, τα ολλανδικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο Αίαντας ξεκίνησε έρευνα για τον αθλητικό του διευθυντή, ο οποίος την deadline day πραγματοποίησε τη μεταγραφή ενός παίκτη μέσω ενός γερμανικού γραφείου ατζέντηδων στο οποίο διατηρεί μετοχές, πράγμα που απαγορεύεται ρητά βάσει των κανόνων του συλλόγου.

Ο 50χρονος ήταν στο τμήμα scouting της Ντόρτμουντ από το 2006 έως το 2017, ήταν υπεύθυνος scouting στην Άρσεναλ από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 έως τις 30 Νοεμβρίου του 2022 ήταν αθλητικός διευθυντής στη Στουτγκάρδη. Μάλιστα πριν πάει στον Άγιαξ η περίπτωση του είχε «παίξει» και για τη Λίβερπουλ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα