Άρσεναλ: Ξανά στη κορυφή με επιβλητική πεντάρα

από AllAboutARIS

Εντυπωσιακή Άρσεναλ, ποδοπάτησε με 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρεϊτς» του Λονδίνου, ξεπερνώντας ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι και επιστέφοντας στην κορυφή της Premier League!

Έτσι, η Άρσεναλ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στην έδρα της Σαουθάμπτον και τη μεσοβδόμαδη ήττα από την Αϊντχόφεν, ενώ μοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού για τους «κανονιέρηδες», η αποχώρηση του Σάκα με τραυματισμό, στο 24ο κιόλας λεπτό.

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό, μετά από υπέροχη σέντρα του Σάκα και δυνατή κεφαλιά του Μαρτινέλι, στην κίνηση, με εκείνον και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν δείχνοντας μια φανέλα του Πάμπλο Μάρι. Ο Μαρτινέλι έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Λόντι έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Η ομάδα του Αρτέτα πήρε προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49′), με ωραία προσποίηση και διπλή προσπάθεια του Νέλσον, ο οποίος τελικά σκόραρε για το 2-0. Μάλιστα, στην αμέσως επόμενη φάση (51′), ο Νέλσον σκόραρε ξανά, μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ του Ζεσούς, πριν ο Παρτέι «ζωγραφίσει» με γκολάρα το 4-0! Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Όντεγκαρντ στο 78′, με επίσης όμορφο τελείωμα.

Προτεινόμενα Άρθρα