Άρωμα Εθνικών για τους “κιτρινόμαυρους”

από AllAboutARIS

Με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να πλησιάζουν, ήδη γίνονται γνωστές οι κλήσεις από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Κι έχει ένα ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ μιας και υπάρχουν παίκτες που παίζουν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Πριν από μερικές ημέρες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έλαβε κλήση για την Εθνική Σουηδίας. Ακολούθησαν, ωστόσο ακόμη τρεις.

Πιο αναλυτικά:

Αμπουμπακάρ Καμαρά:

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ είναι μέσα στις επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Μαυριτανία, Ζεράρντ Μπουσέ για παιχνίδια με την Ζάμπια στις 13 Νοεμβρίου και την Ισημερινή Γουινέα τρεις μέρες αργότερα.

Τζέγκο:

Στην Εθνική Αυστραλίας κλήθηκε ο Τζέιμς Τζέγκο για τα παιχνίδια κόντρα σε Σαουδική Αραβία (11/11 – 11:10) και Κίνα (16/11 – 13:00).

Γιακούμπ Μπράμπετς:

Ο αμυντικός του ΑΡΗ παραμένει σταθερά μέλος της Εθνικής Τσεχίας. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδα του που είναι στις 11 Νοεμβρίου ένα φιλικό με το Κουβέιτ στο Όλεμουτς, ενώ στις 16 του μήνα, οι Τσέχοι θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με το παιχνίδι κόντρα στην Εσθονία στην Πράγα, έχοντας ελπίδες να τερματίσουν δεύτεροι.

Γκάνεα:

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστήςήταν στην προεπιλογή της Εθνικής του, τελικά όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα