Έδωσε παράσταση η Ρεάλ στην Σκωτία – Ήττα σοκ για Λειψία!

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των ειδικών για το Champions League της νέας σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην 5η θέση των φαβορί, αλλά προς το παρόν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε… πλάκα στη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ, επικρατώντας 3-0.

Παρά το γεγονός ότι ο Καρίμ Μπενζεμά αντικαταστάθηκε μόλις στο 30’ με πρόβλημα στο γόνατο, οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισαν εντυπωσιακά την πορεία τους για την υπεράσπιση των σκήπτρων τους.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που η Σέλτικ ήταν και ανώτερη στα σημεία, έχοντας πιο κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, η Ρεάλ αφυπνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 56’, όταν σε μια συνεργασία-επανάληψη από τον τελικό του προηγούμενου Champions League, ο Βαλβέρδε βρήκε τον Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος συνδέθηκε με τα δίχτυα. Στο 60’ ήρθε η στιγμή μαγείας από τον Μόντριτς που με ένα χάιδεμα στην μπάλα και πλασέ με το εξωτερικό «κλείδωσε» τη νίκη για τους Μαδριλένους.

Το τελικό σκορ γράφτηκε από τον θετικό Αζάρ, που δέχθηκε την ασίστ από τον Καρβαχάλ και με εύκολο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σαχτάρ του Ντόνετσκ κατάφερε να γράψει το δικό της παραμύθι στην πρεμιέρα του Champions League. Με τον Σβεντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τους υπόλοιπους να λειτουργούν σαν την πιο καλοκουρδισμένη μηχανή, οι Ουκρανοί διέλυσαν 4-1 την αποκαρδιωτική Λειψία μέσα στην έδρα της, υπογράφοντας την πιο ανέλπιστη αρχή.

Προτεινόμενα Άρθρα