Ένας γεμάτος μήνας πριν την προετοιμασία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο καλοκαίρι του ΑΡΗ χωρίς Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια… Μία δυσάρεστη κατάσταση την οποία θα βιώσει ο ΑΡΗΣ τη νέα χρονιά και η οποία προσφέρει αρκετό χρόνο -δυστυχώς ή ευτυχώς- για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Υπό άλλες συνθήκες η ομάδα θα είχε μπροστά της 2-3 εβδομάδες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Πλέον όμως αυτή μετατίθεται και πάει για τις αρχές Ιουλίου.

Εκείνη τη χρονική περίοδο έχει και ο Άκης Μάντζιος στο μυαλό του, εφόσον παραμείνει στην ομάδα, για να “πιάσει” δουλειά και να “χτιστεί” ο ΑΡΗΣ της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας γεμάτος μήνας… και κάτι παραπάνω για τους “κιτρινόμαυρους” ώστε να βάλουν τις πρώτες γερές βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ έχει παραπάνω από 30 μέρες ώστε να ξεκαθαρίσει πολλά ανοικτά μέτωπα που αφορούν το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ αλλά και κάποιες πρώτες κινήσεις που ενδεχομένως να γίνουν σε αυτό το διάστημα.

Φυσικά πρέπει να προχωρήσει ιεραρχικά και να τελειώσει πρώτα με το θέμα του προπονητή ώστε να πάρουν σειρά οι αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό και παράλληλα να διαμορφωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας που φέτος αναμένεται να έχει το εξωτερικό στο… μενού σε αντίθεση με την λάθος απόφαση που πάρθηκε πέρυσι από τον Ρόμπερτ Πλαλίκουτσα για παραμονή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα