«Ένας εξαιρετικός Λόρεν Μορόν, έδωσε την πρώτη νίκη στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο Λόρεν Μορόν ήταν εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) παίκτης του ΑΡΗ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Η απόδοσή του, έφθασε μέχρι την Ισπανία, όπου ιστοσελίδα της γενέτειράς του, της Μαρμπέγια, σχολιάζει την αγωνιστική παρουσία του Ισπανού επιθετικού.

Η marbella24horas φιλοξενεί ένα κείμενο με τίτλο: «Ένας εξαιρετικός Λόρεν Μορόν, έδωσε την πρώτη νίκη στον ΑΡΗ», ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων:

“Ο Λόρεν Μορόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΑΡΗ επί του Αστέρα Τρίπολης στην ελληνική Super League. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια συμμετείχε και στα τρία γκολ της ομάδας του στην πρώτη νίκη των Θεσσαλονικέων τη φετινή σεζόν. Ο Λόρεν έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο και κέρδισε το πέναλτι για το τρίτο στο ματς που έληξε με σκορ 3-2” τονίζει αρχικά και προσθέτει:

“Υπέγραψε ένα θεαματικό παιχνίδι αυτή την Κυριακή για την 3η αγωνιστική. Ήταν για άλλη μια φορά ο βασικός και η το σημείο αναφοράς στην επίθεση του ΑΡΗ. Ο Λόρεν ήταν ένας συνεχής πονοκέφαλος για την άμυνα του Αστέρα που δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει”.

Φωτορεπορτάζ: Motionteam

Προτεινόμενα Άρθρα