Ένα “όχι” που… έφερε χαμόγελα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπαντού Εντιαγέ το ήθελε πολύ. Το πίστευε ενώ είχε και τις δικές του πληροφορίες ότι τελικά θα κληθεί στην Εθνική Σενεγάλης για το Copa Africa.

Στον ΑΡΗ ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο, μέχρι που την περασμένη Παρασκευή είδαν τα δεδομένα να ανατρέπονται. Ευχάριστα για αυτούς και δυσάρεστα για τον παίκτη.

Κακά τα ψέματα, ο Εντιαγέ ήθελε πολύ να βρίσκεται στα γήπεδα του Καμερούν.  Ο Αλιού Σισε δεν τον συμπεριέλαβε όμως στις κλήσεις του. Η απογοήτευση είναι δεδομένη, από την άλλη όμως θα είναι διαθέσιμος για έναν πολύ δύσκολο κύκλο αγώνων που θα έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ.

H ομάδα θα έχει επτά παιχνίδια μέσα στον επόμενο μήνα και μάλιστα τα δύο αφορούν τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι “κιτρινόμαυροι” θα τεστάρουν τις αντοχές τους και μόνο με Σάσα, Τζέγκο και Ματίγια δεν θα ήταν τόσο εύκολο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά και τον ρόλο του Εντιαγέ πίσω από τον επιθετικό, όπου πλαισιώνει τον Μπερτόγλιο ως μία ακόμα επιλογή και μάλιστα αρκετά χρήσιμη αφού σταδιακά… κουμπώνει σε αυτόν τον ρόλο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα