ΑΕΚ και νέα διαχείριση από σήμερα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κλίμα στον ΑΡΗ βάρυνε ξανά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας. Η… διαβολοβδομάδα που διανύει όμως δεν την επιτρέπει να ασχοληθεί παραπάνω.

Ηδη από σήμερα οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο Ρύσιο για να ξεκινήσει η προετοιμασία του αγώνα με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή (09/04), ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν τη διακοπή του Πάσχα.

Το ματς κόντρα στην Ένωση ολοκληρώνει μία γεμάτη και δύσκολη εβδομάδα για τους “κιτρινόμαυρους”. που έχουν ακόμα μία ευκαιρία μήπως και αποσπαστούν κάποιους παραπάνω βαθμούς από τον Βόλο πριν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι η δεδομένη απουσία στα πλάνα του Τόλη Τερζή, λόγω της κόκκινης που δέχθηκε χθες. Αυτό που μένει να φανεί έως αύριο είναι οι αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Έλληνας τεχνικός.

Αυτή τη φορά δεν αποκλείεται ο Κουέστα να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Ο Γκρέι θα πάρει, εκτός απροόπτου, τη θέση του του Καμαρά ενώ “παίζει” και η επιστροφή των Πίρσμαν και Καμάτο στο αρχικό σχήμα.

Επίσης δεν αποκλείεται να μπει στο “κάδρο” και ο Ενκουλού λόγω της κακής απόδοσης των στόπερ στο χθεσινό ματς, κάτι θεωρητικό που μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί εάν θα περάσει και στην πράξη.

Προτεινόμενα Άρθρα