Αθανασιάδης: «Ζήτησε τη φανέλα μου ο Κουρτουά»!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο 28χρονος πορτιέρο ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Σέριφ στο επικό διπλό στο “Μπερναμπέου” και σε Instagram Live που διοργάνωση ο μάνατζέρ του, μίλησε για τον θρίαμβο της μολδαβικής ομάδας, αλλά και τη σπουδαία δική του εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη:

Για τον προπονητή της ομάδας του: “Ο προπονητής διαβάζει καλά τα παιχνίδια. Με τη Σαχτάρ ήμασταν διαφορετικά στημένοι. Είναι πολύ καλός και πολύ έξυπνος. Μας δίνει το ελεύθερο να παίξουμε από πίσω. Ο προπονητής σε απελευθερώνει, σου δείχνει εμπιστοσύνη. Κάθε φορά που με βλέπει με σταυρώνει. Πήγε να πάθει εγκεφαλικό όταν χτύπησα”.

Για τη Ρεάλ: “Η Ρεάλ στεκόταν ψηλά, αλλά το πρέσινγκ τους δεν ήταν τόσο πιεστικό”.

Για τη Σερίφ και την πόλη (Τιρασπόλ):”Έχουμε φοβερές εγκαταστάσεις, έχουν 13 γήπεδα για προπονήσεις, τρία για επίσημα ματς. Είναι μια πόλη με ωραία πάρκα για να περπατήσεις. Έχει 4-5 καλά εστιατόρια, 2-3 καλά γυμναστήρια. Ηρεμία, οικογενειακή κατάσταση και ποδόσφαιρο”.

Για την πρώτη του «μάχη» εναντίον του Κολοβού: “Ήμουν στον Πανθρακικό. “Μικρέ ετοιμάσου θα σε βάλω”, μου λέει ο Παντελίδης. Παίζαμε με τον Πανιώνιο. Φεύγει στην κόντρα ο Δημήτρης, βγήκα εκτός περιοχής, έκανα τάκλιν και αποβλήθηκα”.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: “Στην Ελλάδα όταν χάνεις 1-2 παιχνίδια, αρχίζει η γκρίνια, λένε να αλλάξουμε προπονητή. Ο προπονητής εδώ μας λέει να χαμογελάμε στο γήπεδο”.

Για τη στιχομυθία με τον Κουρτουά: “Πάμε στα αποδυτήρια. Του λέω να μου δώσει τη φανέλα σου. Μου λέει ‘οκ, αλλά θέλω κι εγώ τη δική σου'”.

Προτεινόμενα Άρθρα