Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στον άξονα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το απρόοπτο του Μάνου Γκαρθία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Ισπανός έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω ίσως και αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα στον άξονα, μετά την σχεδόν δεδομένη απουσία του Πίτερ Ετέμπο από χθες.

Οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου περιορίζονται σημαντικά, έχοντας μόνο τον Μπράιαν Νταμπό διαθέσιμο για το αρχικό σχήμα. Φυσικά υπάρχει και ο Σεΐκ Ντουκουρέ ως επιλογή, αλλά περισσότερο για τη διάρκεια του αγώνα και λιγότερο για την αρχική ενδεκάδα.

Με τα νέα δεδομένα, βάσει λογικής ο Ματέο θα πάει δίπλα στον Νταμπό. Στην τριάδα πίσω από τον Γκρέι θεωρείται σίγουρος ο Πάλμα, Καμάτσο και Ιτούρμπε αύξησαν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές τους για να είναι βασικοί ενώ από πίσω έρχεται ο Ροντρίγκες που γενικά αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Το άλλο σενάριο για τα εξτρέμ περιλαμβάνει ακόμα και τον Οντουμπάζιο, αλλά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Εμπακατά που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα