Απολαυστικός… Μουρίνιο: «Κάποιοι που φεύγουν από το σπίτι και νοσταλγούν το γλυκό της γιαγιάς τους»

από AllAboutARIS

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε δυναμικά μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. Ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» εμφανίστηκε ενώπιον των ΜΜΕ την παραμονή της αναμέτρησης με την Ουντινέζε (26/11, 19:00) και μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, θέλησε να τονίσει πως απεχθάνεται να δίνει παιχνίδια μακριά από την έδρα της Ρόμα.

«Στα εντός έδρας παιχνίδια καταφέρνουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω ακόμα και στα τελευταία λεπτά, εκτός έδρας ωστόσο μας λείπει λίγο η νοοτροπία. Πάντα μου άρεσε να παίζω εκτός έδρας κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Μερικές φορές μου αρέσει να παίζω εκτός έδρας περισσότερο παρά εντός έδρας.

Εδώ όμως δεν μας αρέσει πολύ να παίζουμε εκτός έδρας, υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η άνεση του σπιτιού. Πριν φτάσουμε στο γήπεδο θέλουμε κάτι για να ενθουσιαστούμε περισσότερο. Στη Ρόμα σαν ομάδα δεν μας αρέσει να παίζουμε εκτός έδρας, ίσως υπάρχουν άνθρωποι που τους λείπει η μαμά και ο μπαμπάς τους, η γιαγιά τους που φτιάχνει γλυκό. Όταν φεύγεις σου λείπουν πολύ και θέλεις να πας σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Η αλήθεια είναι ότι η Ρόμα υποφέρει εντός έδρας. Από οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις οι «τζιαλόροσι» έχουν κερδίσει μόνο δύο. Κόντρα σε Σέριφ και Κάλιαρι. Ένα ρεκόρ που έχει βάλει καμπανάκι κινδύνου για τον Μουρίνιο.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα