Αποστάσεις, τακτική και τα “θέλω” του στις ανανεώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

To θέμα της ανανέωσης του Φακούντο Μπερτόγλιο έφερε στο προσκήνιο πάλι το θέμα των ανανεώσεων…

Είναι ακόμη ένα ανοικτό μέτωπο για τον ΑΡΗ, στο οποίο όμως δεν πέφτει το ίδιο βάρος με το μεταγραφικό σε αυτή τη χρονική περίοδο που διανύει η ομάδα.

Τους τελευταίους μήνες οι “κιτρινόμαυροι” έχουν προχωρήσει σταδιακά σε επαφές με τρεις παίκτες ενώ με έναν από αυτούς  πήραν επίσημο χαρακτήρα. Τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Οι άλλοι δύο είναι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο, με τους οποίους ο ΑΡΗΣ βολιδοσκόπησε περισσότερο τις διαθέσεις τους ώστε να έχει μία πρώτη εικόνα για τις απαιτήσεις τους

Τόσο οι δικές τους όσο και εκείνες του Μπερτόγλιο, είναι ο πρώτος λόγος που το θέμα των ανανεώσεων έχει “παγώσει” εδώ και λίγο καιρό, χωρίς να παρουσιάζει κάποια εξέλιξη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει σημαντική απόσταση στο οικονομικό και με τους τρεις παίκτες, τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει εκδηλώσει ακόμα την επιθυμία να μπει στην ίδια διαδικασία με κάποιο άλλο από τα υπόλοιπα 11 συμβόλαια τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει στη διαδικασία ενός παιχνιδιού σωστής τακτικής, με δεδομένο ότι έχει χρόνο μέχρι το καλοκαίρι και παράλληλα αναμένει τις εξελίξεις με το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Εφόσον η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι, τότε θα επιδιώξει τα δικά της “θέλω” στις ανανεώσεις και ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να προσεγγίσει διαφορετικά αυτές τις τρεις περιπτώσεις παικτών, όπως και κάποιους ακόμα των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν και για την ώρα δεν βρίσκονται στο “κάδρο” της νέας χρονιάς.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα