Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Μάντζιος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στους ρυθμούς του Κυπέλλου Ελλάδος κινείται πάλι ο ΑΡΗΣ, πηγαίνοντας χωρίς ανάσα και έχοντας μπροστά του την πρώτη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει σκορ πρόκρισης από το αυριανό ματς και για αυτό τον λόγο αναμένεται να παρατάξει επί το πλείστον βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως έδειξε άλλωστε με τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή.

Παίκτες όμως οι Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν μεταξύ άλλων κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Φαμπιάνο-Ρόουζ στα στόπερ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει πάλι τον Κουέστα. Ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμο, παρότι χθες έκανε τρέξιμο, με τη συμμετοχή του να κρίνεται σήμερα. Μάλιστα εάν δεν παίξει τότε δεν αποκλείεται να μείνει και εκτός αποστολής, με τον Κυριαζή να παίρνει τη θέση του σε αυτήν.

Παράλληλα ο Μάντζιος περιμένει σήμερα και τον Τζούρασεκ, κάτι που σημαίνει ότι παίζει και μια θέση παίζει στο κέντρο εάν δεν προλάβει ο Κροάτη. Πιθανό είναι επίσης να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Σαβέριο, με τους Φετφατζίδη-Σαμόρα να διεκδικούν και αυτοί μία θέση.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του ΑΡΗ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε άλλες αλλαγές, ποντάροντας στους βασικούς του για να πάρει το σκορ ασφαλείας που θέλει να δώσει ανάσες κατά τη διάρκεια του ματς, με την προϋπόθεση ότι θα τον βοηθήσει η εξέλιξή του.

Προτεινόμενα Άρθρα