Προχωράει σε τρία μέτωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελική ευθεία του Ιανουαρίου, τελική ευθεία και για τις μεταγραφές στον ΑΡΗ ο οποίος είδε την πίεση για προσθήκες να μεγαλώνει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως την εικόνα που παρουσίασε.

Το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” έφερε ξανά στην επιφάνεια τα γνωστά θέματα του ρόστερ και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ως την μεθεπόμενη Τετάρτη για να τα διευθετήσουν.

Ο ΑΡΗΣ πλέον… τρέχει καθώς έχει απωλέσει την πολυτέλεια του χρόνου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται τουλάχιστον 1-2 κινήσεις. Σύμφωνα με αυτές, ο ΑΡΗΣ φαίνεται να έχει προχωρήσει αρκετά  συγκεκριμένες περιπτώσεις για εξτρέμ και “6άρι”, έχοντας κατασταλάξει σε συγκεκριμένες επιλογές τις οποίες θέλει να κλείσει άμεσα.

Φυσικά το θέμα του επιθετικού δεν πάει να υφίσταται, αποτελώντας και τη Νο1 ανάγκη.  Εκεί η ομάδα έχει ρίξει το βάρος σε 2-3 περιπτώσεις παικτών που ανήκουν σε ομάδες και μάλιστα είναι ενεργοί, περιμένοντας να δει που θα… κάτσει η μπίλια και πιέζοντας παράλληλα για απαντήσεις άμεσα, αναμένοντας εξελίξεις ίσως και μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Το μέτωπο που φαίνεται να υποχωρεί τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του αριστερού μπακ, κυρίως λόγω έλλειψης επιλογών αλλά δεν αποκλείεται κάποια ανατροπή μέχρι τις 31 του μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα