Ωρα να τελειώνουμε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα παιχνίδια με τον Βόλο ήταν σημεία αναφοράς πριν καν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Στο πρώτο ο ΑΡΗΣ έκανε τη μισή και παραπάνω δουλειά. Απόψε ήρθε η ώρα να την τελειώσει ολοκληρωτικά.

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τους Θεσσαλούς στις 20:00 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS) και με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζουν μαθηματικά την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa Conference League.

Το +7 έβαλε γερές βάσεις για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, κόβοντας παράλληλα τα φτερά του Βόλου και τις όποιες ελπίδες είχε.

ΑΡΗΣ: Ευχάριστη έκπληξη με Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος μπακ έκανε αγώνα δρόμο και επανέρχεται νωρίτερα από το αναμενόμενο, μπαίνοντας… στις καθυστερήσεις στην αποστολή του αποψινού αγώνα.

Η μεγάλη απουσία είναι φυσικά αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός είναι τιμωρημένος και δημιουργεί ένα σημαντικό κενό στην επίθεση για το αποψινό ματς. Εκτός για ακόμη ένα ματς και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Kουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Iτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Mαζικού, Oντουμπάτζο, Eτέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

ΝΠΣ Βόλος: Με βασικές ελλείψεις στη Θεσσαλονίκη

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθούν οι Θεσσαλοί απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στους Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς, Σιέλη και Τσιρίνο.

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

8η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΝΠΣ Βόλος

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

20:00, Novasports

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα