Από την Λίβερπουλ στην Αλ Ιτιφάκ, με… 800 χιλιάδες τη βδομάδα ο Χέντερσον!

από AllAboutARIS

Και με τη βούλα παίκτης της Αλ-Ετιφάκ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που νωρίτερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ, έκανε δικό της και τον Άγγλο διεθνή μέσο.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Λίβερπουλ, που έμεινε στο λιμάνι για δώδεκα σεζόν, αποκτήθηκε για περίπου 15 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 816.000 ευρώ!

Στην Αλ-Ετιφάκ ο Χέντερσον θα ανταμώσει ξανά με τον -άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ- Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Ιουλίου την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρία χρόνια.

Ο 33χρονος άσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2011, προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Τζέραρντ για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, το 2015.

Ο Χέντερσον αγωνίστηκε σε σχεδόν 500 αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε -μεταξύ άλλων- την Premier League και το Champions League, καθώς επίσης το Κύπελλο Αγγλίας, δύο League Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Προτεινόμενα Άρθρα