Από τη βούλα του πέναλτι στην Τούμπα…. στο OPEN

από AllAboutARIS

Είναι απίστευτα ορισμένα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, περίπου 20 μέρες αφού αποσύρθηκε από τη διαιτησία, να πηγαίνει στο πάνελ ενός καναλιού όπου ιδιοκτήτης είναι ο Ιβάν Σαββίδη! Μπορεί βέβαια να είναι αμισθί όπως ο Κάκος…

Προφανώς όσο σφύριζε, λογικά δεν είχε καμία επαφή με τα στελέχη του καναλιού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια… Ολοι αυτοί οι υπηρέτες της εξυγίανσης, εάν ένας διαιτητής πήγαινε σε κανάλι του Αλαφούζου, του Μαρινάκη ή οποιοδήποτε άλλου ποδοσφαιρικού παράγοντα θα… έθαβαν την είδηση όπως με τον Κουτσιαύτη; Διότι όποιος δεν είδε OPEN δεν έχει ενημέρωση για αυτή την εξέλιξη.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης πρέπει να αντιληφθεί και να καταλάβει ότι πρέπει να επενδύσει στην επικοινωνία και σε άλλους συναφείς τομείς, όπως και την κάλυψη-απόκρυψη της εξυγιαντικής ρητορικής.

Σας παραθέτουμε με καμάρι τα παιχνίδια του Κουτσιαύτη με τον ΠΑΟΚ. Εννέα νίκες, μία ισοπαλία σε δέκα ματς, με έξι πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και σχεδόν όλα να σηκώνουν πολύ κουβέντα!  Για να αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς συμβαίνει και πως το καρπούζι μοιράζεται στη μέση.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να ομολογήσουμε την ικανότητα αξιολόγησης των ανθρώπων που επιλέγονται για τα πάνελ στην τηλεόραση. Τώρα μπορεί και ο κόσμος να καταλάβει πως  ενώ βλέπει ξεκάθαρα παραβάσεις υπέρ του ΑΡΗ ή κατά του ΑΡΗ να ακούει από τους τηλεκριτικούς διαιτησίας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που βλέπουν τα μάτια του.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Κουτσιαύτη για τον νέο του ρόλο και ελπίζουμε τα ουκ ολίγα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρώην διαιτητές (Τεβεκέλης, Σαραϊδάρης) να μην νιώθουν απειλή για τις θέσεις τους. Κατά τα άλλα, τα payroll μπορούν να ασχοληθούν με τον ΑΡΗ και τον Καμαρά.

Προτεινόμενα Άρθρα