Αρίμπας στο AllAboutARIS: “Δεν κλείνω καμία πόρτα – Είδα τα ματς με την Αστάνα”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αλεχάντρο Αρίμπας επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ, μετά την κρούση… του ίδιου στην ομάδα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπρόρσον παραμένει Νο1 επιλογή αλλά η επανεμφάνιση του Ισπανού και η ολική αλλαγή στην στάση του, τον μετατρέπει πάλι σε μία επιλογή υπό προϋποθέσεις.

Ο Αρίμπας προπονείται με την Οβιέδο αλλά δεν βγάζει από το μυαλό του τον ΑΡΗ και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη, μέσα από επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS μαζί του.

Ο 32χρονος στόπερ δεν παραδέχθηκε την νέα επαφή με τους “κιτρινόμαυρους” αλλά δείχνει να επιθυμεί την έλευσή του στην ομάδα.

“Εννοείται ότι δεν κλείνω καμία πόρτα. Στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά. Θα δούμε…”, ήταν στο σχόλιο του, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για το πως “χάλασε” το deal με τον ΑΡΗ. “Διάφορες καταστάσεις, καθόρισαν την έκβαση της υπόθεσης και ότι δεν τα βρήκαμε”, είπε συγκεκριμένα.

Το γεγονός ότι δεν έβγαλε πάντως τον ΑΡΗ από το μυαλό του, φαίνεται από την εικόνα που έχει για την ομάδα. Τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά.

“Μπορεί να επέστρεψα στην Ισπανία αλλά παρακολουθούσα την ομάδα. Γενικά βλέπω ποδόσφαιρο. Και τώρα με τον ΑΡΗ, είδα τα παιχνίδια με την Αστάνα και ήταν κρίμα που δεν πέρασε. Ο ΑΡΗΣ άξιζε την πρόκριση“, για να σχολιάσει εν συνεχεία την ενίσχυση της ομάδας.

“Από την πρώτη στιγμή έβλεπα τον ΑΡΗ ως μία μεγάλη ομάδα. Κάνει καλές μεταγραφές. Μία τέτοια είναι και ο Ιτούρμπε, τον οποίο είχα συμπαίκτη στην Πούμας. Επίσης ξέρω τον Μπρούνο Γκάμα από την περίοδο που ήμουν στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Είναι ένας ακόμη σπουδαίος παίκτης που έχει ο ΑΡΗΣ στο δυναμικό του”.

Προτεινόμενα Άρθρα