ΑΡΗ εσύ, εσύ θα προκριθείς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απόψε. Μία βραδιά όπου ο ΑΡΗΣ θέλει το φινάλε της να έχει χαμόγελα και κάπου ανάμεσα στις βαλίτσες του την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Στισ 20:00 (AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS) οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Κιέβου στο “Γκιουλέστι” της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Η στιγμή που ομάδα και κόσμος περίμεναν μία ολόκληρη εβδομάδα, μετά τη νίκη με 1-0 επί των Ουκρανών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την περασμένη Πέμπτη.

Ο ΑΡΗΣ κρατάει ένα ελαφρύ προβάδισμα στα χέρια του, απόψε όμως έχει μία δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας ώστε να φτάσει ακόμα πιο κοντά στους ομίλους του Europa Conference League.

Για τους “κιτρινόμαυρους” η σειρά… ξεκινάει από την αρχή σύμφωνα με τον Τόλη Τερζή, ο οποίος ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες και να μην επαναπαυτούν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο φέρνει την πίεση προς την πλευρά της Ντιναμό η οποία θα τα παίξει όλα για όλα απόψε.

Πάλι δεν έλειψαν τα προβλήματα

Η προετοιμασία της ομάδας δεν κύλησε ομαλά τις τελευταίες μέρες. Αρχικά υπήρχε το πρόβλημα του Νταρίντα, το οποίο ξεπεράστηκε και… έδωσε τη σκυτάλη σε αυτό του Χουλιάν Κουέστα.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ ταξίδεψε με την αποστολή παρά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Ντιναμό… καίγεται

Το άγχος και η πίεση για τους Ουκρανούς αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο μετά το πρώτο παιχνίδι και είτε θα ωφελήσει τον ΑΡΗ ως κατάσταση είτε θα το αξιοποιήσει υπέρ του.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται στη Ρουμανία από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για την προετοιμασία της, έχοντας πιθανότατα νέο πρόσωπο τον Βανάτ. Ο 21χρονος επιθετικός απουσίασε από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης λόγω πυρετού αλλά δεν αποκλείεται σήμερα να ξεκινήσει στο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα