Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: Επίδειξη δύναμης κόντρα στον ταπεινωμένο Αίαντα

από AllAboutARIS

Η Αϊντχόφεν διέλυσε τον Άγιαξ με 5-2 για τη 10η αγωνιστική της Eredivisie, παρέμεινε επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας και άφησε τον Αίαντα στην τελευταία θέση.

Το De Topper ήταν αρκετά θεαματικό και μάλιστα στο 1ο μέρος ο “Αίαντας” ήταν καλύτερος, με πιο πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Ο Μπράνκο φαν ντεν Μπόμεν άνοιξε το σκορ και παρά την ισοφάριση του Ίρβινγκ Λοσάνο, ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 2ο μέρος όλα άλλαξαν. Η Αϊντχόφεν έβαλε μεγαλύτερη ταχύτητα και άφησε πίσω της τους παίκτες του Χέντβιχες Μαντούρο. Λουκ ντε Γιονγκ και Ισμαέλ Σαϊμπαλί έκαναν την ανατροπή μέχρι το 52′ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λοσάνο που με δύο γκολ έφτασε στο χατ τρικ, παρότι μέχρι τώρα είχε μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκαλί, Ντεστ, Σχόουτεν, Φέρμαν (46′ Σαϊμπαρί), Μπακαγιοκό, Τίλμαν (46′ Τιλ), Λοσάνο, Ντε Γιονγκ
ΑΓΙΑΞ: Ραμάι, Γκααεΐ, Σούταλο, Χάτο, Άβιλα (75′ Σαλάχ Εντίν), Φαν ντεν Μπόμεν (75′ Φος), Τέιλορ, Μπέρχαουζ (64′ Χοντς), Χλίνσον, Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ

Προτεινόμενα Άρθρα