“Βλέπει”… ζεστά τον Ζουλ για τα χαφ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πρόθεση για ακόμα μία προσθήκη στον χώρο του κέντρου έχει ο ΑΡΗΣ, με έναν πιο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή από αυτούς που υπάρχουν ήδη στην ομάδα.

Στην Αλκμήνης θέλουν ένα κλασσικό “6άρι” και στο πλαίσιο αυτό βολιδοσκοπούν “ζεστά” την περίπτωση του Ζαν Ζουλ.

Ο Καμερουνέζος χαφ ανήκει στην Γκόρνικ Ζάπριζε από το 2022, όταν έφυγε ως ελεύθερος από την Αλμπαθέτε μετά από τέσσερα χρόνια και 32 συμμετοχές. Μάλιστα την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε πάλι στους Πολωνούς αλλά ως δανεικός, έχοντας συνολικά 50 συμμετοχές την τελευταία διετία.

Πέρυσι στην Πολωνία έπαιξε σε 27 παιχνίδια κάνοντας γεμάτη χρονιά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024 ωστόσο αυτό μπορεί να μην αποτελέσει εμπόδιο με δεδομένο ότι ο παίκτης… ψήνεται για τον ΑΡΗ, όπως προκύπτει και από τις επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα μέχρι χθες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AllAboutARIS, ο παίκτης ήταν αρκετά κοντά. Τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η περίπτωσή του παύει να υφίσταται. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Ζουλ γεννήθηκε στο Καμερούν και το 2016 έκανε το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη, με την Ράγιο Βαγιεκάνο να τον εντοπίζει σε ένα καμπ που έγινε στη Σενεγάλη.

Το 2018 έφυγε ως ελεύθερος για την Αλμπαθέτε και μετά από δύο δανεισμούς βρήκε ρόλο βασικού τη σεζόν 2020-21. Τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο καλά την επόμενη χρονιά, με την Γκόρνικ Ζάμπριζε να του δίνει την ευκαιρία ως βασικό την τελευταία διετία.

Προτεινόμενα Άρθρα