Βόμβα ΑΡΗ με Ετεμπό!

από AllAboutARIS

Μία ανάσα από μία ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΑΡΗΣ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Νιγηριανού μέσου, Πίτερ Ετεμπό από την Στόουκ Σίτι!

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την αγγλική ομάδα για την αγορά του ποδοσφαιριστή και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Ετεμπό, προκειμένου να συμφωνήσουν και μαζί του, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 26χρονος ύψους 1.74 μ. , αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας με 44 συμμετοχές τις περισσότερες ως βασικός. Το σκάουτινγκ κάνει λόγο για παίκτη με πολλά τρεξίματα και καλά… πνευμόνια κι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες μέσους.

Στην Στόουκ, όπου ανήκει από το 2018 έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και αμείβεται ετησίως με το 1.8 εκατ. ευρώ.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2016 για λογαριασμό της πορτογαλικής Φεϊρένσε. Δύο χρόνια αργότερα δόθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας, ενώ τον Ιούλιο του 2018 πωλήθηκε στην Στόουκ Σίτι έναντι 7.2 εκατ. ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε, τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Γαλατασαράι και πέρσι στην Γουότφορντ, όπου ήταν συμπαίκτης με τους Γκρέι και Ενκουλού.

Την περασμένη περίοδο είχε 10 συμμετοχές με τη Γουότφορντ (9 στην Premier League και 1 στο Λιγκ Καπ), καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο το οποίος τον κράτησε εκτός για διάστημα 4-5 μηνών. Ενώ το 2020/21 είχε 29 εμφανίσεις με τη Γαλατάσαραϊ.

Προτεινόμενα Άρθρα