Γιατί ο Κονσεϊσάο πιέζει να μείνει ο Μπρούνο Κόστα

από AllAboutARIS

Όπως διαβάσατε και λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας O Jogo, ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσπαθεί να βάλει… φρένο στην μεταγραφή του Μπρούνο Κόστα στον ΑΡΗ. Βέβαια, όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, “σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός..”, όμως η στάση του Πορτογάλου προπονητή έχει μία λογική. Τουλάχιστον από τη δική του οπτική γωνία.

Επί της ουσίας προσπαθεί να τρενάρει την μεταγραφή μέχρι είτε να επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες μέσους και πολύ περισσότερο ο Γκρούγιτς, είτε να πάρει χαφ η Πόρτο, η οποία τσεκάρει τις επιλογές της στην αγορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μπρούνο Κόστα είναι “ψημένος” για να μετακομίσει, ενώ παρά τα όσα γράφονται στον πορτογαλικό Τύπο, προφανώς με πηγή την Πόρτο, ότι ο Κονσεϊσάο υπολογίζει τον παίκτη, είναι η μισή αλήθεια, διότι ότι οι Δράκοι θα είναι πλήρεις, ο Κόστα δεν θα παίζει.

Άλλωστε αντίστοιχες υποσχέσεις ότι θα έχει ρόλο στην Πόρτο πήρε και πέρσι, όταν επέστρεψε από την Πορτιμονένσε, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα