Για την στήριξη του Σπάθα ξεχάσατε να μας ενημερώσετε;

από AllAboutARIS

Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οχι ότι δεν περιμέναμε βέβαια κάποια συνέχεια στη σύμπλευση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Τη στιγμή που στον ΑΡΗ υπάρχει εσωστρέφεια λόγω της αποτυχημένης χρονιάς που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, οι μάσκες συνεχίζουν να πέφτουν και αυτή τη φορά με επίκεντρο την ΕΠΟ.

Διαβάσαμε και ακούσαμε πολλά για την προεκλογική συγκέντρωση του Μάκη Γκαγκάτση. Πόσα πρόκειται να αλλάξει όπως και για όσους τον στηρίζουν. Οσοι φρόντισαν όμως να μας πουν για τις Ενώσεις που στέκονται στο πλευρό του, αμέλησαν να σημειώσουν ότι στην εν λόγω συγκέντρωση ήταν και ο Γιάννης Σπάθας. Πατέρας του Ηλία Σπάθα και γνωστός για τη φράση “ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεων μόνο να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να… “. Μία είδηση που διαβάσαμε μόνο στο monobala.gr αλλά δεν βλέπουμε να διαψεύδεται κιόλας.

Βέβαια δεν προκαλεί έκπληξη αφού στην αίθουσα βρισκόταν και ο Βασίλης Γκαγκάτσης που όλοι ξέρουμε επί των ημερών του τι ακριβώς γινόταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το εκπληκτικότερο είναι ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης στηρίζεται από τους ίδιους ανθρώπους που οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ  κατηγορούσαν ως παράγκα του Κόκκαλη (αυτοί τα έλεγαν) και βρίσκονται στην υποψήφια διοίκηση….  Ατομα που ήταν στενοί συνεργάτες του μπαμπά Γκαγκάτση, τη στιγμή που διαβάζουμε για άφθαρτους, νέο αίμα και διάφορες άλλες αστειότητες.

Δυστυχώς όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο η Πολιτεία επιτρέπει να έχουν όλοι αυτοί ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια της… εξυγίανσης που πλέον φιλοδοξούν να αποτελέσει μία σύμπραξη του ασπρόμαυρου και το ερυθρόλευκου.

Μετά τον Αχιλλέα Μπέο λοιπόν… και ο Γιάννης Σπάθας. Αλλά όσοι σας πουλούν εδώ πάνω παραμύθια περί εξυγίανσης, έχουν… μουγκαθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα