ΓκαζιΆΡΗΣ στο 4.50 στις Σέρρες!

από AllAboutARIS

 

Ο Άρης δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό (19:30) για άλλη μια νίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η κούρσα για το πλασάρισμα ενόψει των Playoffs συνεχίζεται και ο Άρης τίθεται αντιμέτωπος του Πανσερραϊκού με στόχο νέα νίκη ώστε να εξασφαλίσει την 5η θέση και να διατηρήσει ψηλά την ψυχολογία του, την ώρα που βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους του.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά το 2-2 στη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου εξασφάλισε και τυπικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά και πλέον έχει τη μεγάλη πρόκληση των αναμετρήσεων με τον Παναιτωλικό με φόντο την πρώτη παρουσία σε τελικό μετά το 2010 για τη διεκδίκηση του τροπαίου!

Μέχρι όμως τους ημιτελικούς με την ομάδα του Αγρινίου προηγείται άλλη μια σημαντική αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, στις Σέρρες με τον επικίνδυνο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία, που ήταν σκληρό καρύδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον πρώτο γύρο και «λύγισε» με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0).

Ωστόσο τώρα ο Άρης βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και στοχεύει να διατηρήσει την απόσταση από τις ομάδες που τον ακολουθούν (33 βαθμοί). Οι «κίτρινοι» είναι επτά σερί παιχνίδια αήττητοι απέναντι στον Πανσερραϊκό σε όλες τις διοργανώσεις. Η νίκη του Άρη στις Σέρρες σε απόδοση 2.07.

Οι Σερραίοι οι οποίοι από την πλευρά τους αποχαιρέτησαν το κύπελλο μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ (5-0), με τα τελευταία αποτελέσματα στη Super League έχουν αποκτήσει απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη (22 βαθμοί) και έχουν τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια που έχουν συνδυαστεί με ισοπαλία και Goal/Goal. Το «διπλό» μαζί με Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα