Δανοί παίκτες καταγγέλλουν την Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Όλο το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Μάρτιν Μπρέθγουέιτ να αποχωρήσει από την ομάδα, ο Δανός ποδοσφαιριστής αρνείται να το κάνει αν δεν τον εξοφλήσει ο σύλλογος και υπάρχει μία… κόντρα.

Ο Μίκαελ Σελ Χένσεν, διευθυντής της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Δανίας, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζονται τον Δανό ποδοσφαιριστή οι Καταλανοί στον Δανικό Τύπο.

«Η μεταχείριση που αντιμετωπίζει ο Μπρέιθγουέιτ είναι εντελώς παράλογη. Κάτι που πιθανότατα βρίσκεται κάπου μεταξύ εκφοβισμού και παρενόχλησης. Είναι ντροπή το πώς η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον βγάλει από το συμβόλαιό του, από τη δουλειά του. Ένας παίκτης που τον έσωσε όταν ήταν υπό πίεση. Πού είναι η ευπρέπεια;», είπε ο αρχικά.

«Ένα συμβόλαιο είναι συμβόλαιο και η Μπαρτσελόνα και ο Μπρέιθγουέιτ έχουν δεσμευτεί για άλλα δύο χρόνια. Ο Μάρτιν πρέπει να συνεχίσει να εκπληρώνει το μέρος της συμφωνίας που του αναλογεί. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Και επιπλέον, εναπόκειται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο να αντιμετωπίζουν τους παίκτες τους με μεγαλύτερο σεβασμό», είπε συνοψίζοντας ο Μίκαελ Σεν Χένσεν.

Προτεινόμενα Άρθρα