Δεν είναι στην… πραγματικότητα της Τσέλσι ο Εμπαπέ

από AllAboutARIS

Μία από τις ομάδες που ακούστηκε από την πρώτη στιγμή πως εξετάζει την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, από τη στιγμή που η Παρί μπήκε σε διαδικασία πώλησής του, ήταν η Τσέλσι.
Η οικονομική δυνατότητα των Λονδρέζων, σε συνδυασμό με την πώληση/παραχώρηση ή και λύση συμβολαίων αρκετών παικτών, οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα πως ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γάλλο σταρ στους «μπλε».
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό τονίστηκε από τον ίδιο τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.
«Είχαμε συνεργαστεί στην Παρί με τον Κιλιάν και πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα. Ό,τι και αν πεις, μπορεί να προκαλέσει θόρυβο άνευ λόγου. Είναι μία κατάσταση αρκετά λεπτή και πρέπει να ασχολούνται μόνο η Παρί και ο Κιλιάν. Ελπίζω να τα βρουν. Είναι μία ομάδα που αγαπώ, γιατί έπαιξα εκεί, ήμουν αρχηγός και προπονητής της. Με τον Κιλιάν διατηρώ μία πολύ καλή σχέση και ελπίζω οι δυο τους να τα βρουν ξανά», φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον ο Ποτσετίνο.
Από την ίδια πηγή, προκύπτει η πληροφορία πως ο προπονητής τόνισε «δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δουλεύουμε στη δική μας πραγματικότητα, η οποία είναι αρκετά διαφορετική (σε σχέση με το ενδεχόμενο απόκτησης του Εμπαμπέ)».

Προτεινόμενα Άρθρα