Δεν θέλει να το χάσει και το δείχνει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τόλης Τερζής δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε την επιστροφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στις προπονήσεις -λόγω του Κουέστα- όμως σίγουρα είδε το πλάνο του να απλοποιείται.

Ο Τσέχος μέσος έδωσε μεγάλη μάχη από την περασμένη Παρασκευή και χθες κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, φωνάζοντας “παρών” για το ματς της επόμενης Πέμπτης, κόντρα στις αρχικές προβλέψεις που ναι μεν του έδιναν πιθανότητες αλλά όχι τόσο υπέρ του.

Η περίπτωσή του θα παρακολουθείται φυσικά και τα επόμενα 24ωρα, ωστόσο εκτός απροόπτου ο Νταρίντα θα είναι κανονικά στα βασικά πλάνα του Τερζή και έτσι δεν θα χαλάσει η “συνταγή” του πρώτου αγώνα την όποια ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει να αξιοποιήσει και στο Βουκουρέστι, πλην του Κουέστα που φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει.

Ο Νταρίντα μπορεί να μην έχει ξεκινήσει τη χρονιά με κάποια μεγάλη εμφάνιση ή γκολ, αλλά είναι σημαντικός ειδικά στον χώρο του κέντρου με τα τρεξίματα που δίνει στην ομάδα, συν την προσωπικότητά του που είναι αναγκαία ειδικά σε ματς όπως το επερχόμενο.

Προτεινόμενα Άρθρα