Δεν «κατέβηκαν» ΠΑΟ, ΑΕΚ – Έρχεται πρώτος στο Βικελίδης ο ΠΑΟΚ

από AllAboutARIS

Η κάκιστη εμφάνιση των ΑΕΚ (ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό) και Παναθηναϊκού (ήττα με 4-1 στη Τούμπα), ανέβασαν πρώτο στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έρχεται στο “Κλ. Βικελίδης” για την τελευταία αγωνιστική πρωταθλήματος.

H AEK η οποία θα είχε στο «χέρι» της το πρωτάθλημα, παρατάχθηκε νευρική στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν κατόρθωσε καν να βρει δίχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς άνοστο, ενώ στο δεύτερο ο Όρτα ήταν ο πρωταγωνιστής, που με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Αποστολόπουλος (68′ Κίνι), Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Ορτα, Εσε, Τσικίνιο (88′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (81′ Ζέλσον)και Ελ Καμπί.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιντιμπέ (46′ Γιόνσον), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (61′ Αμραμπατ), Πινέδα, Ελίασον (69′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (69′ Μάνταλος) και Αραούχο (61′ Πόνσε).

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε έναν Παναθηναϊκό σε κακή αγωνιστική κατάσταση και άνοιξε το σκορ στο 37′. Ο Σπόραρ έχασε ένα αδιανόητο τετ-α-τετ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ο Ζίφκοβιτς έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι. Με τον Γερεμέγιεφ να μπαίνει στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 2-1.

Έχοντας βγει όλοι μπροστά, άφησαν κενά και ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε για το τελικό 4-1. Κάπως έτσι ανέβηκε στη πρώτη θέση και την Κυριακή έρχεται στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στη 4η και θα δώσει τον δικό του τελικό με τον Ολυμπιακό για να την αποφύγει.

ΠΑΟΚ:  Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81’ Σβαμπ), Μουργκ (18’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (67’ Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (81’ Βιεϊρίνια), Τόμας (67’ Σαμάτα)

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (67’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Γεντβάι, Μπακασέτας (67’ Γερεμέγεφ), Τσέριν, Αράο, Κώτσιρας, Μαντσίνι (67’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (85’ Βιλένα), Σπόραρ.

Προτεινόμενα Άρθρα