Δημόσια παραδοχή του Κόλο Μουανί: «Θέλω να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

από AllAboutARIS

Την κατάσταση στα χέρια του επιχειρεί να πάρει ο Ραντάλ Κόλο Μουανί όσον αφορά την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα.

Κι αυτό διότι, η Άιντραχτ είπε «όχι» στην τελευταία, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας για τον διεθνή επιθετικό.

Ο ίδιος ο παίκτης λοιπόν με δηλώσεις του στο γερμανικό Sky Sports ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τους Αετούς, τονίζοντας πως ελπίζει ο γερμανικός σύλλογος να του το επιτρέψει.

 

«Χρωστάω πολλά στην Άιντραχτ, οι οπαδοί βρίσκονται στην καρδιά μου κι εγώ έχω συμπεριφερθεί με πολύ επαγγελματισμό. Πάντα έδινα τα πάντα για τον σύλλογο μέχρι το τέλος.

Παρ’όλα αυτά, δεν είναι μυστικό το ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει πρόταση ρεκόρ για εμένα. Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία για μένα. Θέλω να πάω στο Παρίσι και έχω ενημερώσει τους ιθύνοντες.

Ελπίζω και εύχομαι η Άιντραχτ να συμφωνήσει με την Παρί και να μου επιτρέψει να ολοκληρώσω αυτή τη μεταγραφή», δήλωσε ο 24χρονος φορ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα