Διαρροή Μακάμπι: «50-50 οι πιθανότητες με ΑΡΗ, έκανε μεγάλη επένδυση ο ιδιοκτήτης του»

από AllAboutARIS

Μπορεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Europa Conference League, όπου εκτός… τεράστιου απροόπτου θα παίξει με τον ΑΡΗ, αλλά γενικά φαίνεται πως υπάρχει μία γκρίνια για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που η ισραηλινή ομάδα “αναγκάστηκε” να προχωρήσει σε… διαρροή, εμπιστοσύνης στο ρόστερ και τον προπονητή.

Σε αυτή, όπως μεταφέρεται από τα ΜΜΕ του Ισραήλ, αναφέρονται τα εξής:

«Οι πιθανότητες κόντρα στον ΑΡΗ είναι 50:50 γιατί αυτή είναι μια ομάδα της οποίας ο ιδιοκτήτης έκανε μια πολύ μεγάλη επένδυση για αυτή τη σεζόν και έφτιαξε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν μπορείς πες ότι αυτό το καλοκαίρι δεν είναι καλό, δεν είναι όπως τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Έφτασαν οι Ίβιτς, Ζάχαβι, Μπιτόν, Βαν Οβερεμ,  Γκογιαγκόν. Πολλά δύσκολα εμπόδια που ήταν στο δρόμο επιλύθηκαν, ανέφερε πηγή μέσα από τον σύλλλογο.

“Γίνεται δουλειά εδώ. Είναι κατανοητό ότι ο κόσμος θέλει να δει τον “ξένο στόπερ” ή τον “εξτρέμ”, μερικές φορές είναι σαν συνθήματα, αλλά δεν είναι σαν να καθόμαστε πίσω και να περιμένουμε να γίνουν τα πράγματα μόνα τους. Δεν πηγαίνουν πάντα όλα όπως θέλεις και δεν είναι πάντα γνωστές προς τα έξω όλες οι διαδικασίες που συμβαίνουν. Είναι γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ονόματα αμυντικών παικτών και στην πράξη διαπραγματευόμαστε με λίγους. Στόχος είναι ακόμα να ενισχυθεί η ομάδα σε 3-4 παίκτες», πρόσθεσε το περιβάλλον του συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα