Διεθνείς… με οφέλη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Γιάκουμπ Μπράμπετς και Ρόναλντ Ματαρίτα είναι οι δύο διεθνείς στη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτοί που θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Ο Άκης Μάντζιος θα τους στερηθεί σε μία περίοδο που θα δουλέψει αρκετά με την ομάδα, ωστόσο πρόκειται για ιδιαίτερες περιπτώσεις και ίσως η παρουσία τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα να είναι ευεργετική.

Από τη μία ο Μπράμπετς έχει μόλις επιστρέψει από έναν σοβαρό τραυματισμό, όντας φανερό ότι ακόμα προσπαθεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ. Κάτι που φάνηκε και από την απόδοσή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Για αυτό εφόσον έχει χρόνο στα δύο παιχνίδια της Τσεχίας με Αλβανία και Ουγγαρία, θα πάρει σημαντικό αγωνιστικό ρυθμό/

Από την άλλη ο Ματαρίτα έχει να παίξει σε παιχνίδι σχεδόν τρεις εβδομάδες, λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από την Ουκρανία και ολοκληρώνεται στην Τούμπα.

Ο Ματαρίτα έχει μόνο ένα φιλικό κόντρα στη Σαουδική Αραβία, όμως ακόμα και αυτό είναι σημαντικό ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Προτεινόμενα Άρθρα