Δύο αγωνιστικές σε Ματίγια, καταθέτει έφεση ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Την υψηλότερη προβλεπόμενη ποινή επέβαλλε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League στον Χαβιέ Ματίγια, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Ισπανούς μέσος, που απολογήθηκε σήμερα και μάλιστα αυτοπροσώπως, τιμωρήθηκε τελικά με δύο αγωνιστικές για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει έφεση προκειμένου να πέσει η ποινή. Σημειώνεται πως ο Ματίγια θα χάσει σίγουρα το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ανάλογα με την κατάληξη της έφεσης θα φανεί, αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

MAGRO MATILLA JAVIER (Ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3129/4-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών καθώς και χρηματική ποινή ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα