Δύο ταξίδια και μία πιθανή εξέλιξη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάθε μέρα που περνάει με τον Φαμπιάνο να μην βρίσκει στο Κατάρ ή στη Σαουδική Αραβία αυτό που αναζητάει οικονομικά, είναι μία μέρα που ενισχύει τις πιθανότητες του ΑΡΗ να τον κρατήσει.

Ο Ιούλιος μπήκε και οι πρώτες μέρες του αναμένεται να φέρουν εξελίξεις στο μέτωπο του Φαμπιάνο, βάσει τουλάχιστον του χρονικού διαστήματος που ζήτησε ο ίδιος για να πάρει τις αποφάσεις του.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του Βραζιλιάνου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Γερμανία για οικογενειακούς λόγους και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επιστρέψει πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Τον ίδιο προορισμό αλλά με διαφορετικό δρομολόγιο θα έχει τις επόμενες μέρες και ο Ντάρσι Νέτο, ερχόμενος από τη Βραζιλία. Οι δυό τους θα έχουν ραντεβού και σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του παίκτη είναι πιθανό να θέσουν επί τάπητος το μέλλον του και αν αυτό θα είναι τελικά στον ΑΡΗ ή σε άλλη ομάδα.

Από το περιβάλλον του παίκτη βγαίνει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα μείνει στη Θεσσαλονίκη. Η πλευρά των εκπροσώπων του, για την ώρα, αφήνει τα πάντα ανοικτά και δείχνει να μην βιάζεται για την τελική απόφαση. Κάτι που όμως δεν ισχύει για τον ΑΡΗ και το ξεκαθάρισε στην τελευταία επαφή με τον Φαμπιάνο, περιμένοντας άμεσα απάντηση.

Προτεινόμενα Άρθρα